Harde slag
185.12.237.12

Bestill NÅ – dette pakketibudet selges ikke etter 24. desember

Verdi 310 kroner = 1 x Casper Ruud T-shirt. Tillates KUN solgt frem til 24.12.2018

Verdi 110 kroner = 1 x Ballrør premium quality og NTF ballpool anbefalt.

Verdi 390 kroner = 1 x Boken med norsk tennishistorie «Harde Slag» 440 sider

Totalverdi for pakken er kr. 810,00
- 40% rabatt = Din pris 486,00

KUN porto kommer i tillegg. Betales først når du har mottatt pakken!

PS: Spar porto ved å hente: Tennisforbundet Oslo Tennisarena eller i en klubb som er heltidsbemannet. (Vi leverer dit gratis for deg – du betaler med VIPS når pakken hentes!)
BESTILL

Dette får du:


Gjennom 434 sider vil du oppdage og lære om klubben din, tenniskretsene, enkeltpersoner og den nasjonale historien. Du vil se de spennende bildene, fra de aller første famlende slagene, se klubbminnene, personlighetene og frem til årets ferske norgesmestre med sine Kongepokaler.

Det er også egne kapitler om Riksanlegget (Oslo Tennisarena), Arbeidernes Idrettsforbund, Norske Tennisveteraner, Davis Cup og Fed Cup i tillegg til materiale knyttet til H.M. Kongens pokaler, NM vinnere, Egebergs ærespris, Tennisforbundets utmerkelser etc.

Fantastisk mottakelse - kritikerne er begeistret


"En bragd av en bok!

Harde slag – Norsk tennishistorie fra 1872 er en imponerende utgivelse. Innbinding, papir og grafisk design gjør den til en lekker bok for kaffebordet. Men ikke bare la den ligge der, – bla i den og les den! Boken bør ha stor interesse for alle som har spilt tennis. Den har et imponerende antall bilder fra hele landet, derfor er den morsom å bla i. Teksten er delt opp i korte avsnitt og de gode mellomtitlene pirrer leselysten. Redaktør Torger Bjørnstad har gjort en fenomenal jobb og lykkes med en spennende historiefortelling. Detaljene er mange, og det er gøy å lese om hvordan norsk tennis har utviklet seg. Boken er et «must» for alle som har holdt i en tennisracket!"

- Tormod Bjørnstad

Nasjonal kritiker og kulturpersonlighet, bror til Ketil Bjørnstad.

Design & Utvikling av Huset Kommunikasjon AS               © 2018 Alle rettigheter reservert